Kilpasyönti
Kilpasyönti on ruokahaaste, jossa kilpailija ahmii erittäin suuria määriä jotain tiettyä ruokaa lyhyessä ajassa.
Kilpasyönti on ruokahaaste, jossa kilpailija ahmii erittäin suuria määriä jotain tiettyä ruokaa lyhyessä ajassa.
Tiesitkö, että ruokaasi saa lain mukaan jäädä tietty määrä hyönteisten jäämiä? Tai että linnun syljestä maksetaan hurjia summia? Ehkä kaikkein pelottavin fakta saattaa olla se,
Jälkiruoka on nimensä mukaisesti ruokalaji, joka perinteisesti syödään pääaterian jälkeen. Suomessa jälkiruokaan liittyy myös kahvi – kahvittelu voi tapahtua jälkiruoan yhteydessä tai vasta jälkiruoan jälkeen,
Netin lukuisista keskustelupalstoista, blogeista, ja nettisivusta, jossa käyttäjät pääsevät itse jättämään palautetta, selvisi pitkän tutkinnan tuloksena, että ravintola-asiakkaat oikeasti välittävät myös siitä, mistä heidän ruoka
Nyt kun ruokailun etiketti on hallussa kodin ulkopuolella, aterioiden isännöinnin tai emännöinnin pitäisi olla täysin helppo nakki! Koti on turvallinen paikka, jossa myös uskaltaa mokata
Kaikki tietävät, ettei ruokapöydässä kuulu röyhtäillä tai puhua ruoka suussa, ja lapsille toistetaan jo pienestä pitäen, että kun lähdetään pöydästä, tulisi kiittää ruoasta. Moni tietää
Sisu – kaiken Ä ja Ö, suomalaisuuden perusta, perinne, johon suomalaisuus on pohjautunut jo vuosien ajan. Sama pätee myös suomalaiseen ruokakulttuuriin ja raaka-aineisiin. Jo kautta
Yhä useammat ravintoloiden asiakkaat haluavat syödä kotona, joten ruokaketjut joutuvat muuntamaan tilojaan. Yhdysvaltalaisen Firehouse of America LLC -voileipäketjun toimitusjohtaja Don Fox kertoi Bloomberg-uutissivuston haastattelussa huomanneensa
Kuten on pohdittu, suomalaiseen keittiöön kuuluu laajasti eri raaka-aineita, joita saa ‘omasta maasta’, kotikonstein kasvatettua tai esimerkiksi kaupasta ostettu ruukkuyrtti, jota voi ylläpitää kotona jatkaakseen
Se, onko oikein syödä lihaa vai ei tuntuu olevan erityisen suosittu puheenaihe juuri nyt. Puhutaan jatkuvasti ”eettisyydestä”.